Boisa: "Ljuti smo i bit ćemo maksimalno motivirani"
Piše: H.B. | Objavljeno 30.10.2009 u 23:54.
ZDNews.hr

Vedran Morović, Zmago Sagadin i Vladimer Boisa Screenshot: Video


Vladimer Boisa, zadarski krilni centar 'broj jedan' sigurno je igrač s najviše ovlasti na parketu među Sagadinovom igračkom družinom. Iako je u dvije od četiri utakmice gruzijski reprezentativac imao valorizaciju 0, (u utakmici s Radničkim 10, sa Cedevitom 15) nedavno je i sam kazao kako je igračima najteže te kako teško podnose poraze. Evo kako je Vova, kako ga od milja zovu suigrači najavio utakmicu s Partizanom:

- Partizan će nas zasigurno dodatno motivirati, znam da ljudima u Zadru puno znači ova utakmica i vjerujem da će u dvorani biti dobra atmosfera. Mi smo ljuti što smo izgubili utakmicu u Širokom i biti ćemo maksimalno motivirani da se iskupimo za taj poraz. Ova je utakmica za nas vrlo važna, igramo u našoj dvorani, na domaćem parketu gdje inače igramo puno bolje i vjerujemo u pozitivan ishod – kazao je Boisa u najavi utakmice.

Nadamo se kako su pred Boisom svjetliji igrački dan te da će uistinu i on i njegovi suigrači učiniti ono što je trener Zadra Zmago Sagadin kazao u najavi utakmice – dati 120 posto od sebe i pobijediti Partizan!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.