Sagadin: "Morović će biti s nama dok Toni ne ozdravi"
Piše: H.B. | Objavljeno 29.10.2009 u 23:31.
ZDNews.hr

Ivan Barančić, Zmago Sagadin i Tiho Bujan Foto: ZDS (arhiva)


Stipčević o Moroviću: "Pozitivna konkurencija uvijek je dobra stvar"

Što možeš reći o novoj konkurenciji na 'jedinici', Vedranu Moroviću?

- Pozitivna konkurencija je uvijek dobra, tjerat će zasigurno naprijed i Vedrana. O njemu mogu reći samo dobre stvari, imao dosta nesreće u karijeri, dosta je tražio svoj put radi tih ozljeda, igrao je u Ciboni, Olimpiji i Zagrebu. Mogu također reći da je kvalitetan igrač, dobar je i kao osoba, znam ga od prije tako da neće biti problema - kazao je Stipčević o svom novom suigraču Vedranu Moroviću.
Košarkaši Zadra danas su i službeno dobili novo pojačanje na poziciji razigravača. Nakon što se ozlijedio Toni Prostran, Sagadin je u redove Zadra odlučio dovesti još jednog igrača kojega je i ranije (u Union Olimpiji) trenirao. Kao što smo već pisali proteklih nekoliko dana, radi se o Vedranu Moroviću, Zadraninu koji je nastupao za Cibonu, Union Olimpiju te Zagreb.

Iako je Morović službeno licenciran kao igrač Zadra, te kao takav može nastupiti u Eurokupu, PH te NLB ligi, trener Zadra Zmago Sagadin nije kazao na koliko je vremena Morović potpisao, već kaže kako će Morović biti u Zadru dok se Toni Prostran u potpunosti ne oporavi.

- Istina je da će Vedran nastupiti već protiv Partizana, naime, uspjeli smo se s njim dogovoriti i danas smo ga uspješno licencirali, te on može nastupati za nas od danas praktički. Što se njegovog ostanka u Zadru tiče, to prije svega ovisi o Toniju Prostranu i tome koliko će vremena on izostajati s parketa, dakle, Vedran Morović bit će u Zadru onoliko koliko Toni bude van parketa - kazao je Sagadin za ZadarSport.

Marčinković propustio popodnevni trening, Šarlija i dalje ne trenira, vratili se Perić i Downs

Popodnevni trening radi bolova u leđima propustio je Pavle Marčinković. Treći dan za redom ne trenira ni Marino Šarlija radi ozljede gležnja desne noge. Nakon tri dana pauze, treninzima su se danas priključili Micah Downs i Hrvoje Perić

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.