Utakmica Zadra i Partizana proglašena visokorizičnom
Piše: H.B. | Objavljeno 29.10.2009 u 16:59.
ZDNews.hr

MUP Foto: vrilo.com


Utakmica između KK Zadar i KK Partizan proglašena je utakmicom visokog rizika, javljaju iz PU Zadarske. Također, javljaju kako će se strogo voditi računa o ponašanju na tribinama.

- Sva neprimjerena skandiranja u kojima se očituje rasna, nacionalna i vjerska netrpeljivost bit će kazneno sankcionirana u skladu sa zakonima RH. Utakmica se snima nadzornim kamerama kojima je moguće locirati i identificirati svako neprimjereno ponašanje pojedinca.

Ujedno se mole svi posjetitelji da sa sobom ne donose nikakve tvrde predmete (upaljače, kovanice i sl.), jer će isti biti oduzeti prilikom ulaska u dvoranu. Mole se navijači da korektno, fer i sportski bodre svoj klub.

Obavijest za foto reportere svih redakcija: Prije ulaska u dvoranu molim Vas da u press sali preuzmete foto prsluke koji će ubuduće biti obavezni na svakoj utakmici - stoji u priopćenju KK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.