Jedva održali trening: ozlijeđeni Perić, Downs i Šarlija
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.10.2009 u 0:01.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZDS (arhiva, Filip Brala)


Osim što je Upravni odbor KK Zadar kritizirao igru i rezultat prve momčadi, pojavile su se nove – stare boljke - problemi s ozljedama, pa su tako Zadrani radi malog broja igrača jedva održali popodnevni trening! Na današnjim treninzima nije bilo Hrvoja Peria, Micaha Downsa te Marina Šarlije, a kako bi Sagadin mogao održati trening, pozvan je mladi centar Danijel Popović koji je odradio trening kao zamjena za Marina Šarliju koji od jučer ima problema s gležnjem te ne trenira s prvom momčadi.

Već tri dana s prvom momčadi ne trenira ni Hrvoje Perić koji također ima problema s gležnjem desne noge, a ni Micah Downs danas nije trenirao radi viroze. Jedina dobra vijest je ta kako se Damir Rančić nakon kratke pauze opet priključio Sagadinovim pripremama za Partizan.

Perić: Imam bolove u desnom gležnju, nadam se da ću ubrzo početi trenirati

- Već tri dana ne treniram s prvom momčadi radi bolova u desnom gležnju. Danas sam obavio liječnički pregled i ništa nije slomljeno. Iskreno se nadam kako ću se ubrzo priključiti treninzima te da ću nastupiti u utakmici s Partizanom – kazao je za ZadarSport Hrvoje Perić.

Sagadin: Nadam se da će svi biti spremni do utakmice s Partizanom

- Nadam se da će obojica igrača, Perić i Downs biti spremni do utakmice s Partizanom, Perića moći zglob, kao i Marina Šarliju, dok Micah Downs ima problema s virozom. Nadam se da će svi biti spremni uskoro – kazao je za kraj Sagadin.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.