Uprava KK Zadar: "Nismo zadovoljni igrom i rezultatima"
Piše: Jure Petrić | Objavljeno 26.10.2009 u 14:52.
ZDNews.hr

Jazine Foto: ZDS (arhiva)


Na Upravnom odboru KK Zadar koji je održan 26. listopada rezimirana su događanja proteklog vikenda, utakmica između veterana KK Zadar i KK Real, umirovljenje dresova s brojevima 10 i 11 i svečana donatorska Plavo bila noć KK Zadar.

Evo što su iz KK Zadar poručili povodom gore navedenih događaja:

- Svi troškovi su pokriveni, velika zahvala svim donatorima, osobito Turističkoj zajednici, restoranima Niko i Lungo mare, te SC Višnjik. Smatramo kako su sve aktivnosti u organizaciji KK Zadar bile izvrsna promocija samoga Grada i našega kluba. Slika sa Višnjika otišla je u svijet, ispunjena su sva očekivanja – stoji u priopćenju.


Između ostaloga, na UO raspravljalo se i o trenutnoj situaciji vezanoj za sportske rezultate seniorske momčadi KK Zadar. Kako u priopćenju stoji, Uprava kluba nije zadovoljna prikazanom igrom

- Dosadašnji rezultati i prikazana igra nisu zadovoljavajući. Očekivanja su da se u narednom periodu situacija financijski stabilizira, a sukladno tome rezultati i kvaliteta igre – kazali su u dopisu predstavnicima medija čelni ljudi KK Zadar.

Plavo bila noć

- Prodano je 210 ulaznica, što zbirno iznosi 210 000 kuna. Prihod od aukcije iznosi 58 400 kn.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.