VIDEO: Vedran Morović u srijedu potpisuje za Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.10.2009 u 22:46.
ZDNews.hr

Vedran Morović i Rok Stipčević Video: H.B.


Morović: "Drago mi je što sam opet u Zadru"

- Drago mi je da sam opet u Zadru. Što reći, uvjeti u dvorani su jako dobri, dosta se dobro radi i nadam se da će sve dobro na kraju ispasti. Što se mog dolaska tiče, došao sam na poziv trenera Zmage Sagadina i nadam se da ću se pokazati u najboljem svjetlu, pa što bude – bude, kazao nam je Morović nakon treninga.
Nakon ozljede Tonija Prostrana, Zadar je ostao tanak na poziciji 'jedinice', pa je shodno tome trener Zadra odlučio angažirati još jednog igrača koji će mu, kako kaže, pomoći u rotaciji. Treninzima košarkaša Zadra danas se priključio Zadranin Vedran Morović, dvadesetšestogodišnji razigravač kojega je Sagadin već trenirao kratko vrijeme u Olimpiji.

- Vedran je igrač kojega poznam i znam koje su njegove mogućnosti. Testira ćemo ga kroz nekoliko dana da vidimo u kakvom je stanju i kako će podnositi treninge. Ono što se za sada može reći je to da on nije baš u punom trenažnom procesu s obzirom da nije trenirao neko vrijeme. A ukoliko ne umre do srijede dogovorit ćemo se i potpisati ga do kraja sezone jer nam je nakon Tonijeve ozljede potreban još jedan igrač u rotaciji, za utakmice i za treninge – kazao nam je Sagadin.

Imali ste priliku već surađivati s Vedranom, što o njemu kao igraču možete reći?

- O Vedranu mogu reći da je dobar igrač, kao što sam već rekao, znam koje su njegove mogućnosti jer sam ga imao priliku trenirati. Spletom okolnosti i s obzirom na ozljede koje su ga pratile, on praktički nije imao priliku nigdje 'isplivati'. Mislim da ima veliki potencijal i mislim da mu moj program može pomoći da se vrati među 'žive' – za kraj će Sagadin.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.