Zadar i Rijeka podijelili bodove na Stanovima
Piše: J.P. | Objavljeno 25.10.2009 u 2:12.
ZDNews.hr

Ljubičić Foto: ZadarSport (arhiva)


Nogometaši Zadra jučer su pred oko 1.500 gledateljima na Stanovima remizirali u dvoboju s Rijekom. Utakmicu su otvorili Zadrani koji su imali inicijativu te više od igre, no lopta u prvom dijelu jednostavno nije htjela u riječki gol. Izglednu priliku imao je i kapetan Zadra Jakov Surać, no njegov udarac s udaljenosti od deset metara odlazi pored gola.

I onda kazna u 17. minuti. Nakon ispucavanja lopte s riječke polovice, Đalović se nalazi najbolje. Uzima loptu u svoje noge te brzo pogađa u donji desni kut vratara Zadra Antonija Ježine za rano vodstvo. Rijeka je povela 0-1. Pokušali su nešto kasnije i domaći preko Čurjurića s poveće udaljenosti, no vratar rijeke, Mance, dobro je branio svoja vrata. Imali su i gosti još jednu priliku, onu preko Pamića, no njegov udarac glavom bio je sve samo ne ugrožavajući za Ježinu.

Do kraja prvog dijela Zadrani su imali nekoliko prilika, prva je ona Jonjića koji nakon ubačaja iz kuta gađa vratnicu.

Početkom drug dijela pokušao je Želimr Terkeš, no njegov udarac nije bio opasan za Mancea, lopta je otišla visoko iznad vrata. Samo nekoliko minuta kasnije Zadrani su izjednačili autogolom Tadejevića u 49. minuti! Netko od igrača Zadra s boka je ubacio u kazneni prostor Rijeke, a u nadi da loptu izbije što dalje od svog gola, loše je reagirao gostujući igrač Tadejević koji loptu posprema – u svoj gol!

Do kraja utakmice nekoliko prilika imali su i domaći i gosti. Tako je za izdvojiti i ona Santinija koji u 77. minuti puca prema golu Mancea, no lopta odlazi pored vratnice. Konačan rezultat, Zadar – Rijeka 1:1.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.