UN Tornado: "Nismo fizički napadali igrače Zadra"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.10.2009 u 19:01.
ZDNews.hr

Tornado Zadar Foto: ZDS (arhiva)


Priopćenje Udruge Navijača Tornado Zadar
Nakon incidenta koji se jučer dogodio u Širokom Brijegu nakon utakmice četvrtog kola NLB lige između Širokog i Zadra, iz Udruge navijača Tornado Zadar, na adresu internetskog portala ZadarSport stiglo je priopćenje u kojemu se osuđuje neodgovorno ponašanje pojedinaca.

Priopćenje:

Povodom događaja koji su se dogodili nakon utakmice KK Široki KK Zadar. Nezadovoljni igrom i pristupom igrača Zadra na spomenutoj utakmici, pripadnici Tornada nakon utakmice su pričekali igrače kod klupskog autobusa te im isključivo verbalno izrazili svoje nezadovoljstvo viđenim. Za vrijeme razgovora igrača i navijača dolaze domaći redari da osiguraju nesmetan ulaz igračima u autobus. U tom trenutku nastaje komešanje te kratki sukob s redarima u kojima je nekoliko neodgovornih pojedinaca bacilo boce prema pripadnicima osiguranja. Pošto se cijeli spomenuti događaj odvijao na samo dva metra od klupskog autobusa, tako je isti i oštećebn. Iz udruge oštro osuđujemo ovako neodgovorno ponašanje pojedinaca te se ispričavamo domaćinu radi nepotrebnog događaja. Isto tako želimo istaknuti da nije istina ono što se do sada prikazalo u medijima, da je ovo fizički napad na igrače Zadra, a to će se vidjeti već na prvoj sljedećoj utakmici u dvorani Kreše Ćosića na Višnjiku gdje će imati punu podršku – stoji u priopćenju Udruge navijača Tornado Zadar koje je na našu adresu stiglo danas u 18 sati i 35 minuta.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.