Navijači Zadra napali svoje košarkaše
Piše: Slobodna Dalmacija i 057info.hr | Objavljeno 24.10.2009 u 15:07.
ZDNews.hr

Tornado Foto: ZDS (arhiva)


Košarkaši Zadra su nakon poraza protiv Širokog ispred dvorane na Pecari doživjeli napad svojih navijača, koji su kako navodi naš izvor, tom prigodom razbili zadnje prozorsko okno na autobusu.

Nadalje, igrače se gađalo bocama i vrijeđalo, pa je intervenirala širkobriješka policija, koja je hvatala izgrednike, saznajemo iz krugova zadarske ekspedicije.

Vijest je jutros potvrdila i glasnogovornica kluba Slavica Vulin, navodeći kako širokobriješka policija nije nikoga privela iz te skupine navijača. No, prije utakmice policija je podnijela prekršajnu prijavu zbog drskog ponašanja jednog zadarskog navijača koji je bio u vidno pijanom stanju.

U tom ružnom incidentu nitko od Zadrovih igrača nije ozlijeđen, navela je Vulin.

Očitovanje Tornada

Kako neslužbeno doznajemo, predstavnici Tornada bi se tokom današnjeg dana o ovom incidentu trebali javno očitovati na pressici.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.