Sagadin: "Široki nas je zasluženo pobijedio"
Piše: ZadarSport.com i AdriaticBasket.com | Objavljeno 23.10.2009 u 23:32.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZDS (arhiva)


Nakon još jednog u nizu poraza na gustujućim parketima, što se NLB lige tiče, Zmago Sagadin iza utakmice Širokog i Zadra (83-70), na pressici je kazao kako je Široki danas bio bolji u apsolutno svim segmentima igre, te kako je zasluženo dobio.

Trener Širokog Eroneta Hrvoje Vlašić: „Cijelu utakmicu nametnuli smo žestok ritam, jer smo to mogli s dva nova igrača u rotaciji. Dobili smo potrebnu širinu, raduje me što smo izgledali kao momčad. O tome govori 15 momčadskih asistencija. Nadskakali smo Zadra, imali smo 12 skokova više. Zadovoljan sam i uvjeren da ćemo sada iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje“ - kazao je Vlašić.

Trener Zadra Zmago Sagadin: „Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi. Bili su brži od nas, puno agresivniji, i tom agresijom potjerali su nas daleko od koša. U skoku su nas definitivno pokopali. I kad je takav pristup onda se otvori i šut. Pogodilo su nekoliko puta iz nemogućih pozicija i zasluženo pobijedili“ - za kraj će Sagadin.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.