VIDEO - Rok: "U Široki idemo maksimalno oprezni"
Piše: H.B. | Objavljeno 21.10.2009 u 12:26.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Video: Arhiva, (ZDS)


Čolak i Štemberger potpisali za Široki

Za napomenuti je i kako su se redovima KK Široki priključila dvojica nekadašnjih igrača Zadra, Frano Čolak te Siniša Štemberger koji je prošle godine igrao za KK Split C.O.
Košarkaši Zadra i Širokog u pripremnom dijelu sezone odigrali su čak tri prijateljske utakmice i sva tri puta slavili su Zadrani. U petak, 23. listopada u dvorani Pecara u Širokom Brijegu ove dvije momčadi igraju utakmicu 4. kola NLB lige. U prvom kolu Široki je teško stradao pod tornjem, naime, porazila ih je momčad Cibone 85-55, dok su u drugom kolu, na domaćem terenu izgubili od Heliosa 72-77. U trećem kolu opet su teško poraženi na gostujućem parketu, a bolji od Širokog bio je Hemofarm, 83-69.

Što se Zadrana tiče, oni su u 1. kolu NLB lige uvjerljivo slavili protiv Union Olimpije sa čak 20 koševa razlike, 79-59. No, hladan tuš dočekao je Zadrane u Kragujevcu gdje ih je novi klub u NLB ligi, KK Radnički uspio svladati 72-69. U posljednjem, trećem kolu, Zadrani su jedva izvukli pobjedu protiv Cedevite u dramatičnoj završnici, 79-75.

Iako će mnogima zvučati nestvarno, košarkaši Zadra, prema službenim podacima, zadnju put su na gostujućem parketu u NLB ligi slavili davnog 31. siječnja 2009. u utakmici protiv slovenske Krke, a uvjerljivo najbolji igrač Zadra tada je bio Rok Stipčević koji je postigao 21 koš s ukupnom valorizacijom 34! Evo što je junak te utakmice kazao u najavi utakmice sa Širokim.

- S obzirom da igraju doma i da imaju dva poraza, sigurno će se pokušati 'vaditi' na nekome. Zadar je izvrsna prilika, zato što pobijediti Zadra u ovoj ligi svima znači jedan motiv više i da će svi to drugačije shvaćati, tako da mi idemo u Široki Brijeg maksimalno oprezni, jako dobro ćemo se pripremiti, imamo sada vremena do petka. Siguran sam da ćemo se pripremiti najbolje što možemo i da ćemo tamo dati sve od sebe – kazao je Rok Stipčević u najavi utakmice.

Video prilog: Najava utakmice sa Širokim, Rok Stipčević


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.