Umirovljenje Pinovog i Krešinog dresa
Piše: 057info.hr | Objavljeno 20.10.2009 u 15:52.
ZDNews.hr

Vele Čubrić i Zdenko Mičić Screenshot: H.B.


Branko Skroče ipak neće nastupiti na utakmici veterana

Iako je predsjednik veterana Zadra, gospodin Vele Čubrić na današnjoj pressici kazao kako je Branku Skroči uručen poziv za utakmicu, Skroče je jučer u razgovoru za ZadarSport jasno kazao kako to nije točno, već kako je to doznao preko prijatelja, Ivana Obada. Bilo kako bilo, velika je šteta što zadarska publika neće imati priliku još jednom vidjeti Skroču koji na kraju neće pojaviti na umirovljenju dresova Kreše i Pina.
U subotu 24. listopada s početkom u 16 sati u dvorani Krešimira Ćosića održat će se košarkaški spektakl na kojemu će se umiroviti dresovi velikana zadarske košarke Krešimira Ćosića i Giuseppea Giergie.

Umirovljenje između 10. i 11. minute

U sportskom dijelu večeri ogledat će se veterani Zadra i madridskog Reala, utakmica će se igrati prema starim pravilima, odnosno dva puta po 20 minuta, a sam čin umirovljena dresova 10 i 11 će se dogoditi između 10. i 11. minute utakmice.

- HTV će prenositi ovaj događaj. Bit će to sjajna prilika za promociju Zadra kao turističkog središta, a osim same utakmice bit će organiziran i poseban studio u kojemu će se izmjenjivati gosti, rekao je direktor KK Zadar Zdenko Mičić.

Vele Čubrić: Pino kao igrač nije pogriješio nikad

Predsjednik veterana KK Zadar Vele Čubrić izvijestio je kako je domaćin okupio 17 veterana Osim Giergie tu su još Zdravko Jerak, Ćiro Perinčić, Arijan Komazec, Stipe Šarlija, Darko Pahlić, Petra Popović, Enio Meštrović...Zadrane će s klupe voditi Stojko Vranković i Bruno Marcelić. Zanimljiva je pozivnica koju je prijateljima košarke Čubrić odaslao:

- Svi koji radimo griješimo. Možda je Pino kao direktor kluba griješio, ali kao igrač nije nikada i zato molim publiku da dođe i da se Pino oprosti onako kako zaslužuje.

Utakmici će zahvaljujući prijateljima iz Širokog Brijega koji su pristali na izmjenu termina utakmice 5. kola NLB lige nazočiti i seniorska momčad Zadra koje će svoje natjecateljske obveze odraditi u petak, a povijesnom sportskom događaju svjedočit će brojni uzvanici.

Ulaz je besplatan

- Poslali smo preko 200 pozivnica na adrese institucija, saveza, ministarstava, NLB lige, HKS-a, Olimpijskog odbora, veteranima Splita, Union Olimpije i Cibone. Dolaze nam Damir Šolman, Željko Jerkov, Vlado Đurović itd, izvijestio je Mičić i pozvao publiku da uveliča ovaj događaj:

- Ulaz je besplatan, ovo je poklon kluba navijačima i gradu, istaknuo je Mičić.

Fešta na Narodnom trgu

Gosti iz Madrida dolaze u petak u 15 sati u Zračnu luku Zadar, a u večernjim satima očekuje ih zajednička večera s veteranima Zadra u restoranu Niko. U subotu će nakon prijema kod gradonačelnika u 10:30, uslijediti najava spektakla na Narodnom trgu uz nastup kadeta i predkadeta Zadra te obilazak grada i ručak Španjolaca u restoranu Kornat.

- Nakon utakmice na Višnjiku će se održati Plavo-bijela noć na kojoj će se družiti svi uzvanici, ali i donatori koji će donacijom od 1000 kuna pomoći realizaciju ovog projekta, ali i klubu da premosti teške financijske momente u kojima se sada nalazi, rekao je Mičić.

Na Plavo-bijeloj noći će nastupiti Mladen Grdović i Davor Pekota uz pratnju banda, a početak zabave je predviđen za 20:30 sati. Svi ovi događaji sastavni su dio obilježavanja 80. obljetnice odigravanja prve javne utakmice u Zadru u organizaciji KK Zadar i agencije RMC.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.