Stipčević i Perić: "Ne smijemo podcijeniti Cedevitu"
Piše: H.B. | Objavljeno 17.10.2009 u 14:51.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić i Rok Stipčević Foto: ZDS (arhiva)


Rok: "Svi se žele dokazati pred našom publikom"

- Trener Subotić i sami igrači vjerojatno će htjeti dokazati da su momčad za veće i bolje ciljeve i sigurno je da će pokušati nešto konkretnije u Zadru. Znaš i sam kako je svakoj momčadi dodatni motiv igrati u Zadru i pokušati ga pobijediti, tako će vjerojatno biti i s Cedevitom. Moramo biti oprezni jer u Cedeviti ima dosta igrača koji su iskusni i zasigurno ćemo morati odigrati pametnije nego u Kragujevcu. Nadam se da ćemo kroz čvrstu i agresivnu i što se nekad kaže 'šporku' obranu tražiti put ka pobjedi - kazao je Stipčević u najavi utakmice.
Košarkaši Zadra večeras s početkom u 19 sati igraju utakmicu 3. kola NLB lige protiv Cedevite. Nakon odličnog starta i pobjede nad Union Olimpijom, Zadrani su u sljedećem kolu doživjeli neugodni poraz u Kragujevcu protiv Radničkog. Kako su utakmicu najavili Rok Stipčević i Hrvoje Perić, pročitajte u sljedećim redovima:

- Koncentrirani smo na Cedevitu maksimalno, iako smo već protiv njih igrali u pripremnom periodu, mislim da je to sada potpuno druga momčad koju treba respektirati maksimalno. Momčad je to koja je spoj iskusnih igrača, tu su također i igrači s Euroligaškim iskustvom, tako da svakako neće ovdje doći s bijelom zastavom – kaže Perić.

'To su sve igrači koji mogu pogoditi tricu, Cedevita ima pokretne četvorke, a jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač je Žižić'

- Cedevitina prednost mogla bi biti u tome što svih sedam igrača koje trener Piksi rotira manje-više imaju dobar šut, dakle cijela vanjska linija ima dobar šut, zajedno s 'četvorkama' koje su dosta pokretljive, mogu preuzimati 'pickove' , što će vjerojatno i raditi, tako da su im to najveće prednosti. Tu je svakako i Žižić pod košem, ako ne najbolji, sigurno jedan od najboljih igrača Cedevite – kazao je Perić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.