Mitrović zabio, Zadrani vodili 3:1 pa izgubili 4:3
Piše: Index.hr | Objavljeno 16.10.2009 u 22:52.
ZDNews.hr

Ante Mitrović (u plavom dresu) Foto: Index.hr


Inter preokretom je pobijedio Zadar u spektakularnoj utakmici sa čak sedam golova i hat-trickom Miroslava Šarića.

U prvoj utakmici 11. kola HNL-a Inter je u Zaprešiću dočekao Zadar. Već na zagrijavanju gosti su ostali bez Šiklića koji je ozlijedio koljeno i napustio teren šepajući. Inter je u dosadašnjem dijelu prvenstva sakupio tek 8 bodova, dovoljno za 14. mjesto na tablici. Zadar se do ove utakmice nalazio pet mjesta višlje sa 14 bodova, ali mizernih 7 golova u deset susreta. Zaključujući po dosadašnjoj formi, rijetki su večeras mogli očekivati više od dva gola.

Iako Zadru ne leži igra u gostima, prvi su zatresli mrežu već u 14. minuti. Jozinić je izveo korner, Brašnić izletio s Interovog gola, a Mitrović pogodio za vodstvo.

U 27. minuti Miroslav Šarić, junak večeri, zabija nakon dugog napada Intera. Lijevom nogom loptu je poslao pod gredu Zadrana. Samo dvije minute kasnije Terkeš vraća goste u vodstvo. Dodavanje Bećirija sjajno je iskoristio i lako svladao Brašnića. Deset minuta kasnije šok za Interove igrače. Brašnić je izbio jednu loptu koju je u kaznenom prostoru dohvatio Šaranović, sjajno se snašao i Zadar vodi 3:1. Dohvatiti bodove Zaprešićanima se činilo kao nemoguća misija, ali nekoliko minuta prije odlaska na odmor Šarić je vratio vjeru u pothvat. Dodo je ubacio s lijevog boka, a Šarić zabija svoj drugi gol na utakmici.

U drugom dijelu Zadar je stao pokušavajući očuvati pozitivan rezultat. Jednu je stopostotnu priliku propustio Šaranović, a kazna je uslijedila tek u 86. minuti. Dobru utakmicu pogotkom glavom okrunio je Dodo i donio novo izjednačenje na 3:3. Igrala se posljednja minuta kada je Miroslav Šarić zabio svoj treći gol i donio Interu prvu pobjedu nakon šest kola. Zadrani su propustili veliku priliku i imaju za čime žaliti.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.