Borik otvara novu prvoligašku sezonu protiv Šibenika
Piše: Neven Jurjević | Objavljeno 16.10.2009 u 18:21.
ZDNews.hr

Mate Mrva Foto: ZDS (arhiva)


Košarkaški klub Borik-Puntamika u nedjelju 18. listopada započinje svoju petu prvoligašku sezonu. Nakon dobro odrađenih pripremnih utakmica, priželjkujemo da Borik nastavi takvim igrama i u ligi. Kapetan Mate Mrva je zbog ozljede spriječen da igra, dok Ive Ivanov još nije u optimalnoj formi. Na posudbi u Boriku ove sezone su se našla i dva Zadrova igrača, Šime Olivari i Marijan Čakarun, koji su pojačali redove Borika.

Prvi protivnik, Šibenik, kojem se oporavio prvi play Petković, koji nije igrao posljednji dio prošle sezone, pojačan je i Rahimićem iz Zagreba. Najbolji igrač Šibenika, je svakako Miro Bilan koji je bio na pragu prelaska u Zadar, no ostao je u Šibeniku. Očekuje nas vrlo dobar dvoboj, u kojem su ipak blagi favoriti gosti, no unatoč tome, Borik ima kvalitetnu ekipu, te prednost domaćeg terena, što bi igrači trenera Plantaka mogli iskoristit i doći, nadamo se - do prve ovosezonske pobjede.

Utakmica počinje u 18 sati u Jazinama, ulaznica iznosi 20 kuna.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.