Perić: "Račun mi je još uvijek blokiran"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.10.2009 u 22:32.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZDS (Arhiva, Filip Brala)


Košarkaš Zadra, Hrvoje Perić u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport odlučio je izaći u javnost s informacijom kako mu je već duže vrijeme blokiran račun, a sve radi toga što je KK Zadar nije Splitu isplaćivao ugovorom dogovorene mjesećne rate.

Čelnici Splita nisu imali milosti te su nakon posljednje, četvrte finalne utakmice između Zadra i Cibone - Periću blokirali račun. Iako su ga u klubu uvjeravali kako će "sve biti riješeno", to se do danas nije dogodilo.

'Stalno mi govore kako će riješiti problem, no meni je račun i dalje u blokadi'

- Meni je blokiran račun na zadnji dan četvrte finalne utakmice s Cibonom u šestom mjesecu. Od tada se ništa novo nije promijenilo pa je račun i dalje blokiran. Do toga je došlo zbog toga što Zadar Splitu nije plaćao rate. Od početka priprema sam razgovarao s čelnicima kluba o tom problemu, stalno mi govore "kako će se to riješiti", ali do danas mi ništa nije riješeno. Ja se nadam da će se to riješiti što prije.

Unatoč tome što je bio jedan od najboljih zadarskih košarkaša u lanjskoj sezoni, problem i dalje nije riješen, a sve radi lažnih obećanja i nepodmirenih dugovanja KK Zadar prema KK Split.

- Radi toga što mi je blokiran račun trenutno ne mogu primati plaću. Ne znam što da kažem, stvarno se nadam da će se to riješiti. Svjestan sam da je teška situacija, ali isto tako se i dalje nadam da će ljudi iz uprave koji su mi rekli da će problem riješiti konačno to i napraviti – za kraj će Perić...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.