Igračima KK Zadar opet kasne plaće
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.10.2009 u 19:07.
ZDNews.hr

Foto: Globalization101.org


Nakon što su košarkaši Zadra poraženi u Kragujevcu od Radničkog 72-69, u Zadaru se opet počelo pričati o novim-starim boljkama, onima financijske prirode. Kako doznajemo, velika većina igrača nije dobila plaću kolovoz i rujan, pa tako informacija koju su iz kluba pustili u javnost, kako su svi dugovi od lani podmireni, također se pokazala neistinitom.

Prema našim saznanjima, klub i dalje nekolicini igrača i dalje duguje plaće od lani, a što se ostalih djelatnika kluba tiče, ni oni plaće nisu vidjeli od kolovoza. Iako su dugovanja već sada velika, iz kluba su poručili kako su svjesni situacije te su kazali kako se radi na podmirenju zaostataka.

- Radi se na prikupljanju novčanih sredstava i svi igrači koji imaju potraživanja bit će uskoro podmireni. Kada točno - ne znamo. Nadamo se da će se i taj problem riješiti što prije –
kazala je glasnogovornica kluba, Slavica Vulin u razgovoru za ZadarSport.

Iako smo svjesni financijske krize koja trenutno potresa svijet, a samim time i Hrvatsku, od pustih direktora i ostalih u klubu koji su zaduženi za prikupljanje novca zasigurno se nije očekivalo da će zakazati na odmah na početku sezone, a činjenica je da su zakazali.

Sjetimo se samo lanjske sezone te pustih odlaženja igrača iz Zadra upravo radi neisplaćivanja plaća. Ukoliko iz kluba uistinu cijene svoju publiku i igrače, ukoliko ne žele da se dogode novi štrajkovi igrača, a kasnije i odlasci istih iz kluba, trebat će reagirati što je moguće brže.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.