Sagadin: "Mi znamo kako do pobjede protiv Cedevite"
Piše: Hrvoje Bajlo, Branko Tabak (057info) | Objavljeno 15.10.2009 u 14:28.
ZDNews.hr

Marko Car, Zmago Sagadin i Hrvoje Perić Foto: 057info


U Kragujevcu nismo najbolje funkcionirali tako da smo zasluženo izgubili. Prvo mi nismo dobro funkcionirali , a vjerojatno jedan od ključnih razloga je i put, jer treba doći do tamo, to je 11 sati autobusa, dan prije utakmice smo izgledali kao zombiji, na dan utakmice malo bolje, a niti blizu kao što smo izgledali ovdje.

Tamo je atmosfera bila dosta žestoka tako da ni s te strane nismo djelovali najhrabrije, najčvršće i najagresivnije i to je prije svega utjecalo na našu preciznost, slabo smo šutirali i unatoč tome što smo ih pobijedili u skoku slabo smo pogađali trice te smo, kao što sam rekao – zasluženo izgubili.

Poraz od Radničkog je iza nas i mi se okrećemo novom izazovu, a to je Cedevita. Znamo ih donekle, igrali smo protiv njih u pripremama, no tada im još nisu stigli Anderson i Opačak.

Sagadin cijeni protivnikove kvalitete, ali isto tako vjeruje u svoju momčad:

- Imaju respektabilan sastav koji će igrati sve bolje i bolje i sigurno neće biti lagan zadatak pobijediti ih. Svi igrači koje su doveli su iznimno iskusni, no mi znamo kako do pobjede. Od samog početka zaigrat ćemo agresivnu obranu. Uspijemo li dominirati u skoku otvorit ćemo mogućnost za kontranapade i lake koševe. Nužno je da na ovoj utakmici i ubuduće postignemo ravnotežu u igri po širini i dubini. Drugim riječima kada nam šut za tricu ne ide, trebamo se okrenuti spuštanju lopte u reket, zaključio je Sagadin ustvrdivši kako će mu na raspolaganju biti isti igrači kako i u Kragujevcu.

Marko Car, igrač čiji je pokušaj za tricu za produžetak u Kragujevcu promašio cilj žali za propuštenom prilikom i najavljuje novu pobjedu Zadra:

- Iz utakmice protiv Radničkog valja nam izvući pouke za buduće slične situacije. Cedevita je ispred nas i idemo po nove bodove. Iskusni su, zbog čega je potrebno u utakmicu ući oprezno i bez podcjenjivanja.

Slično razmišlja i Hrvoje Perić.

- Treba gledati naprijed. Tek je drugo kolo i bit će prilika za vraćanje izgubljenih bodova. Valja nam skupiti glave i izboriti novu pobjedu.

Utakmica Zadar-Cedevita na rasporedu je u subotu 17. listopada s početkom u 19 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.