Zmago Sagadin: "Koštale su nas Rančićeve gluposti"
Piše: J.P., Adriaticbasket.com | Objavljeno 14.10.2009 u 14:32.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZadarSport (arhiva)


Na pressici nakon utakmice Radničkog i Zadra glavnu riječ imali su treneri ove dvije momčadi koji su pred okupljenim novinarima iznijeli svoje viđenje jučerašnje utakmice. Podsjetimo, Zadrani su imali vodstvo od 10 koševa razlike, nadskakali su Radnički, no na kraju ipak nisu slavili. Za istaknuti je i podatak kako su Zadrani ispucali više trica nego dvica, 13/27 (48.1%) za dva te 10/28 (35.7%) za tri. Još jednom je razočarao Damir Rančić, prvi šuter Zadra koji se još uvijek traži, a postavlja se pitanje zbog čega je Plaisted koji je dobro krenuo, u igri proveo svega 6 minuta.

Trener Zadra Zmago Sagadin od svih igrača istakao je jedino Damira Rančića kazavši kako su njegove gluposti koštale Zadrane.

Zmago Sagadin:

– Pravi ambijent, vruć teren, niko neće lako pobjeđivati u Kragujevcu. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, ali nismo to znali iskoristiti na pravi način da napravimo osjetniju razliku. Slažem se da je prijelomni trenutak na utakmici bila Mijatovićeva trojka uz sreću koja je pratila Radnički i koja je bila saveznik hrabrih. Bili smo malo slabiji na agresivnost, nismo imali odgovor na tu agresivnost i slabo smo probijali tu prvu liniju i teško smo dolazili do dobrih pozicija i stoga smo imali preslab prosjek šuta, dali smo premalo koševa. Još par gluposti i par grešaka, prije svega Rančića i to je to – kazao je trener Zadra Zmago Sagadin. Da smo mi na kraju slavili, ne bi bilo nezasluženo, no sada ipak čestitam Radničkom na zasluženoj pobjedi – kazao je Zmago Sagadin na pressici u Kragujevcu nakon utakmice.

Trener domaće momčadi Miroslav Nikolić kazao je kako je već sada vidljivo kako je njegov klub selidbom u Kragujevac napravio pravi potez. Dodao je i kako će svim momčadima biti teško iščupati bodove iz dvorane Jezero.

Miroslav Nikolić:

– Zahvalio bih se predivnoj publici zbog koje smo na kraju krajeva i došli u Kragujevac. Već sada se vidi da smo selidbom napravili pravi potez. Iskren da budem, nisam očekivao da će moji igrači ove dvije utakmice odigrati u ovako izuzetno visokom ritmu. Pokazali smo da će se iz Kragujevca teško odnositi bodovi, a pogotovo će to biti gotovo nedostižno za one ekipe koje su nam rivali u borbi za opstanak – kazao je trener Radničkog za kraj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.