Trent Plaisted: "Dobro smo se pripremili za Radnički"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.10.2009 u 0:32.
ZDNews.hr

Trent Plaisted Foto: Filip Brala (ZDS, arhiva)


Nakon uknjižena prva dva boda u pobjedi protiv Union Olimpije u 1. kolu NLB lige, košarkaši Zadra danas s početkom u 18 sati u Kragujevcu igraju utakmicu 2. kola protiv domaće momčadi KK Radnički. Radnički je u prvom kolu iznenađujuće slavio u gostima kod Hemofarma (u Vršcu) te puni optimizma i u dobrom ozračju dočekuju Zadrane na svom parketu. Ovo će im ujedno biti i premijera pred domaćom publikom.

Američki centar Trent Plaisted u razgovoru za ZadarSport, u najavi utakmice kazao je kako se Zadar maksimalno pripremao za utakmicu s Radničkim, također, napominje kako je spreman učiniti sve što trener od njega zatraži kako bi pomogao svojoj momčadi u pripremi utakmice.

S obzirom da ste vjerojatno pogledali neke video snimke nakon utakmice Hemofarm – Radnički, što možete reći o Zadrovom današnjem protivniku?

- O Radničkom znam to da su već u prvom kolu ostvarili veliku pobjedu nad Hemofarmom iz Vršca, tu su utakmicu odigrali sa puno samopouzdanja i to im je uvelike pomoglo. Također, prema onome što sam imao prilike vidjeti, Radnički je momčad koja ima vrlo dobar i organiziran napad.

Traži se karta više, atmosfera u Kragujevcu navodno je uzavrela i svi željno iščekuju početak utakmice…

- Zasigurno će u dvorani biti dobra atmosfera s obzirom na to da se traži karta više, no mi smo se pripremili maksimalno i spremni smo za tu utakmicu. Što reći nego da ćemo dati sve od sebe da se u Zadar probamo vratiti s nova dva boda.

Za kraj, vaša premijera u Krešinoj dvorani, u 1. kolu NLB lige bila je vrlo dobra, što od vas možemo očekivati u budućnosti?

- Drago mi je da sam pomogao svojoj momčadi, ako mogu bilo kako pomoći, tu sam. Mogu raditi različite stvari, mogu različito participirati na terenu, dakle, ono što trener zatraži od mene ja ću učiniti, bilo da je to igranje obrane, blokiranje šuteva ili davanje koševa. Ukoliko mogu sve odraditi u istoj utakmici – odlično! Ono što želim reći je to da sam spreman maksimalno pridonijeti našoj momčadi u zacrtanim ciljevima i pobjedama – kazao je za kraj Trenr Plaisted.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.