Rok: "U Kragujevcu očekujem utakmicu s puno naboja"
Piše: Adriaticbasket.com | Objavljeno 12.10.2009 u 16:55.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: ZadarSport.com (Filip Brala, arhiva)


Slavlje zbog prikazane igre i uvjerljive pobjede nad Union Olimpijom u Zadru je kratko trajalo. Momčad Zmage Sagadina svoje je misli vrlo brzo preusmjerila na gostovanje u Kragujevcu kod novog sudionika NLB lige Radničkog koji je u prvom kolu slavio u Vršcu kod Hemofarma.

"Ne bih se upuštao u prognoze uoči ove utakmice. Imao sam ih prilili gledati kada su na turniru u Vršcu dobili momčad Cedevite, no to nije dovoljno za stvaranje realne slike o njihovim vrijednosti. Opuštanja nema. Mi smo svjesni svojih kvaliteta, igrat ćemo našu igru i učiniti sve da se kući vratimo s bodovima" - rekao je Marko Car, igrač koji je svaki puta kada bi njegova momčad zastala, a Olimpija se rezultatski približila svojim koševima Ljubljančane bacao u očaj.

Da Zadrani ozbiljno shvaćaju ispit koji ih čeka u Srbiji kazuju i riječi Roka Stipčevića: "Bit će jako teško. U Kragujevcu će se prvi put odigrati utakmica NLB lige, uz to dolazi im momčad iz Hrvatske, pa još Zadar. Bit će uzavrela atmosfera na tribinama u kojoj će igrači Radničkog davati sve od sebe. Dolazak Zadra u Beograd kod Partizana ili Crvene Zvezde više nije toliko napet, s vremenom su se ljudi naviknuli, ispuhali…U Kragujevcu će biti posve drugačije s puno više naboja. Uz sve to očekuje nas dug put na udaljeno odredište kod, naglašavam, kvalitetne momčadi" – izjavio je Stipčević koji je protiv Union Olimpije pokazao da će biti motor ovosezonske momčadi Zadra.

Zadrani vjeruju da čvrstom obranom, kontrolom skoka i trkačkom igrom mogu računati na pobjedu u svakom susretu NLB lige. Krene li ih uz to šut ostvarenje željenog cilja bit će im još bliže.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.