Seniori KK Zadar predstavljeni na Nardonom trgu
Piše: 057info | Objavljeno 10.10.2009 u 14:38.
ZDNews.hr

Foto: 057info


Momčad KK Zadar danas je predstavljena Zadranima koji su pljeskom pozdravili trenera Zmagu Sagadina i igrače predvođene kapetanom Tomom Ružićem. Pljesak su dobili i ostali članovi stručnog stožera KK Zadar.

S podrškom ljubitelja zadarske košarke Zadrovi igrači otišli su na šuterski trening budući da je utakmica zakazana u neobično ranom terminu - 16 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

Ni mlađi uzrast KK Zadar nije danas imao uvjete za revijalnu utakmicu na Trgu. Kadeti KK Zadar zaigrali su punim poletom, ali nakon desetak minuta pale su prve kapi kiše, smočile kamene ploče i za nastavak igre je bilo opasno.

Stoga su organizatori vratili na teren mažoretkinje "Zare" koje su bez opasnosti od klizanja izvele svoju završnu točku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.