VIDEO - "Agresivnom obranom i skokom do pobjede"
Piše: H.B. | Objavljeno 8.10.2009 u 16:51.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Screenshot: Video


Košarkaši Zadra u subotu s početkom u 16 sati igraju prvu službenu utakmicu u novoj sezoni. Protivnik Sagadinovoj družini bit će slovenska Union Olimpija koja, realno, po imenima ima momčad 'za osvajanje lige'. Nad današnjoj pressici riječ su dobili, uz trenera Zmagu Sagadina i kapetan momčadi Tomislav Ružić te Rok Stipčević.

- Već sam ponedjeljak rekao kako je Union Olimpija uspjela sastaviti izuzetno jak tim, po meni tim koji je vrlo jak i za Euroligaške prilikle – kazao je u uvodu pressice trener Zadra Zmago Sagadin.



Kapetan zadarske momčadi, Tomislav Ružić kratko je kazao kako treba sačuvati mirnoću te dobro odigrati u obrani, dok je Rok Stipčević kazao kako je u posljednja dva i pol mjeseca u momčadi, za vrijeme priprema, vladala odlična atmosfera, napominje i pozitivnu konkurenciju igrača na svim pozicijama. Što se Union Olimpije tiče, kaže kako je to vrlo dobra momčad koja će napraviti iskorak i u Euroligi. Opširnije u video prilogu (izjave Ružića i Stipčevića).

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.