Sastanak bez Zdenka Mičića. I? - dogovorena suradnja!
Piše: H.B. | Objavljeno 5.10.2009 u 22:54.
ZDNews.hr

Jazine Foto: 057info


KK Zadar i KK Jazine ipak će surađivati! Konačno, sve je u interesu zadarske djece koja bi svima koji odlučuju o njihovim sudbinama, djelatnicima kluba - trebala biti na prvom mjestu. S obzirom da je KK Zadar, odnosno Dino Perović, predsjednik, u ime kluba potpisao ugovor o suradnji s KK Jazina.

Kako je još jučer u ekskluzivnom intervjuu za ZadarSport kazao Dan Marinović, član uprave KK Jazine zadužen za seniorsku momčad i pravni zastupnik kluba, Zdenko Mičić, direktor KK Zadar ignorirao je potpisani ugovor te osam dana prije početka A2 lige nije htio Jazinama ustupiti igrače, već su oni poslani da treniraju s KK Pet Bunara, pa je tako na treninzima iste momčadi znalo biti i po dvadesetak mladih igrača.

Marinović je jučer kazao kako je Mičić sebe stavio ispred KK Zadar i predsjednika kluba, te je napomenuo kako KK Jazine i dalje žele surađivati s KK Zadar dodajući kako "Zdenko Mičić nije KK Zadar".

Kako doznajemo, danas, dan nakon objave intervjua s Marinovićem – obrat situacije! Održan je sastanak na kojemu su nazočili predsjednik KK Zadar Dino Perović te Dan Marinović, član uprave KK Jazine. Sve je još jednom dogovoreno te će mladi zadarski košarkaši participirati i u KK Jazine i KK Pet Bunara. Za istaknuti je također kako današnjem sastanku nije prisustvovao direktor Zadra Zdenko Mičić.

Ispada kako je dobro što se u KK Zadar ne sluša 'svaka' Zdenka Mičića. Dobro je i to što je predsjednik KK Zadar, Dino Perović konačno pokazao zube te je (barem što se ovoga tiče) zauzeo čvrsti stav, a taj je da se ugovor mora poštovati! Da je KK Zadar kojim slučajem i dalje ostao pri mišljenju Zdenka Mičića kako se prekida suradnja s KK Jazine te da je ignorirao potpisan i pravovaljani ugovora s istoimenom momčadi - zasigurno bi pravno odgovarao zbog nepoštivanja zakona, ali ne Zdenko Mičić osobno, već - KK Zadar.

Srećom, dodatna blamaža je izbjegnuta, a obje strane će surađivati u budućnosti - u interesu mladih zadarskih košarkaša, nadamo se!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.