Popularizacija košarke u osnovnim i srednjim školama
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.10.2009 u 12:40.
ZDNews.hr

Arijan Komazec Screenshot: Video


Inicijativa Zadarske Županije preko pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Ivana Šimunovića danas je u suradnji s KK Zadar i službeno pokrenuta, a cilj svega je popularizacija košarke u osnovnim i srednjim školama zadarske županije.

Radi se o dva zasebna projekta, prvi je animiranje djece te organizirano dovođenje učenika na utakmice domaće utakmice seniorske momčadi KK Zadar, a same ulaznice će, prema navodima prisutnih na pressici – dijeliti upravo seniori Zadra. Drugi je suradnja sa školama, a za to će biti zadužen bivši igrač KK Zadar i legenda zadarske košarke Arijan Komazec koji će, prema riječima direktora kluba, Zdenka Mičića biti poveznica između škola, profesora tjelesnog odgoja te KK Zadar.

- Zahvaljujem se što mi je omogućeno da ostanem u sportu, da radim ono što volim, proveo sam veliki dio svoje karijere u sportu, tako da je sve ovo jedan nastavak. Svoje svoje znanje i iskustvo podredit ću tome da u ovom ciklusu pomognem, da instituciji kao što je KK Zadar nastavim davati ono što sam i prije davao, kroz svoju strast i ljubav prema sportu, svoj entuzijazam, da nastavimo ovu suradnju i da ona krene pravim tokom – kazao je bivši igrač i legenda zadarskog sporta Arijan Komazec.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.