Redizajniran portal NBA-Croatia
Piše: ZDS | Objavljeno 29.9.2009 u 1:47.
ZDNews.hr

Screenshot: NBA-Croatia.com


Hrvatski NBA portal je promijenio izgled za dolazeću sezonu, gdje će Kobe Bryant i suigrači braniti naslov prvaka. I dok će Lakersi braniti naslov prvaka, spomenuti portal će morati ponovno se dokazati da je trenutno vodeći specijalizirani portal o NBA ligi na području bivše Jugoslavije.

Ovog ljeta ćemo se truditi biti još brži, ažurniji i kvalitetniji. Tome će svakako pripomoći novost poput tjednih rubrika, koje će pripremati sami vrhunski novinari. U ponedjeljak ćete moći pročitati odgovore novinara Superkošarke, Davora Vitkovića, na pitanje naših čitatelja, nećemo zaboraviti ni na pregled najboljih igrača proteklog tjedna, a dan kasnije moći ćete se probijati u tekstu za još uvijek aktualne igrače.

Kako se bližimo kraju tjedna stvar će biti uvijek zanimljivija, ukoliko niste upoznati sa poviješću lige, onda možete slobodno odahnuti, jer će vam NBA-Croatia donositi opširan pregled od prve NBA sezone. Na portalu će se ponovno pojaviti biografije igrača, dok ćemo za vikend pustiti da vam proradi vaš kutak za nostalgiju gdje će se stariji ljubitelji NBA lige moći prisjetiti legendarnih trenutaka. No, za kraj tjedna, točnije u nedjelju, svim čitateljima će Tomislav Pakrac, novinar superkošarke, pripremati zanimljivosti koje su vezane sa one strane Atlantika.

Portal se neće ovog ljeta orijentirati isključivo na najspektakularniju ligu na svijetu, već će veliki prostor pustiti i sveučilišnoj košarci, gdje igra mnoštvo naših košarkaša. Preko bare će nam se javljati 10 naših igrača, a donositi ćemo vam i pregled igara svih Hrvata, dok će najžešći pratitelji NCAA lige imati mogućnost pračenja rezultata u diviziji TOP 25.

Bacte li pogled na navigaciju primijetit ćete kladionicu i fantasy. Naravno, našim redovitim posjetiteljima prvi dio ne bi smio biti velika zagonetka, riječ je naravno o starom projektu, koji s našim novim suradnikom dobiva veću funkcionalnost i obogaćen je prognozama. Druga stvar je ipak malo veća zagonetka. Riječ je o fantasy sustavu kojeg je velika većina već upoznala putem većih američkih stranica (yahoo, nba.com). Pošto je do početka prve službene utakmice mjesec dana, pustit ćemo da Vam mašta sama radi kad je riječ o tom projektu…

Osim toga ove godine ćemo više poraditi na multimediji, točnije našem on-line radiju te se ponovno vraćaju prijenosi NBA utakmica u društvu, našeg urednika, Filipa Džebe odnosno dvojca Tonija Franulića i Jere Žarka.

Nemojte ni izbjeći naš forum koji iz dana u dana dobiva veći broj aktivnih forumaša. Pridružite se i vi, te dodajte svoj komentar ili možda svoju (NBA) vijest.

Vraćamo i sekciju ekipe, odnosno podstranicu uz pomoć koje ćete moći na jednom mjestu saznati sve novosti i podatke o svakoj NBA momčadi. Svakako moramo spomenuti i obogaćenu redakciju u koju se pridružio nekada hrvatski juniorski reprezentativac, Hrvoje Gašparac, koji će skupa sa već spomenutim urednikom i Franulićem vam donositi tjedne kolumne.

Za kraj smo ostavili jednu stvar na koju smo posebno ponosni, a budući da ne bi htjeli sve otkriti možemo reći da će se na portalu pojaviti početkom 10. mjeseca, tada neće biti potreban poseban članak da shvatite o čemu je riječ!

Neke stvari smo namjerno sakrili, da se i Vi malo poigrate i pogledate naš novi/stari portal. Zahvaljujemo se svima koji nas uporno svaki dan čitaju i time nam daju podršku da i dalje marljivo radimo na ovom projektu. Još jednom hvala svima i uživajte u novoj NBA sezoni samo na www.nba-croatia.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.