Zadrani pogotkom Josipa Bilavera iščupali bod na Stanovima
Josip Bilaver sačuvao Zadranima bod protiv Istre
Piše: H.B. | Objavljeno 27.9.2009 u 0:04.
ZDNews.hr

Josip Bilaver Foto: ZadarSport (arhiva)


Izabranici Dalibora Zebića večeras su na Stanovima remizirali s Istrom, a da nije bilo raspoloženog Josipa Bilavera, koji je zabio izjednačujući gol u 74. minuti, Zadrani bi ostali bez sva tri boda, ovako, bodovi su podijeljeni, a rezultat nakon posljednjeg sudačkog zvižduka bio je 1-1.

Zadrani su na samom otvaranju utakmice mogli povesti, Jozinović je pucao vrlo dobro, no lopta odlazi preko gola. U 9. minuti Zadru je poništen zgoditak koji je postignut iz zaleđa, pucao je Surać, no lopta je dodirnula Šaranovića i gol je poništen. Samo minutu kasnije Ljubičić sa tridesetak metara puca vrlo dobro, no lopta neće u mrežu.

I onda u 26. minuti zgoditak za goste, Traore prolazi Suraća, no Milin ga ruši na šesnaest - sedamnaest metara od gola. Izvođač i strijelac pogotka za 0-1 bio je Bodrušić koji prebacuje živi zid te pogađa gornji lijevi kut nesmotrenog Antonia Ježine.

U 35. minuti Zadrani su imali novu priliku, sa desetak metara pucao je Terkeš, no njegov udarac odbija vratar Istre Lisjak, a pošto je bio usamljen u vršku napada, ostaj je sam te na loptu nije natrčao nitko, pa tako još jedna izgledna prilika odlazi u nepovrat.

Nakon prvog poluvremena, izgledalo je kako su se Zadrani konsolidirali. Već u 48. minuti pokušao je Josip Bilaver, no sve nažalost ostaje na pokušaju. Istra je također imala priliku, u 50. minuti kada je Šehić pucao, a Ježina spretno obranio. U 65. minuti Zadar je mogao doći do izjednačenja, no, Šaranović iz kontre ne uspijeva u svom naumu.

Devet minuta kasnije, u 74. minuti Zadrani izjednačuju preko Josipa Bilavera koji je pucao s desne strane iskosa. Nemoćan je bio odlični vratar Istre Lisjak koji je svoju momčad u kroz cijeli susret spašavao od golova. Devet minuta prije kraja utakmice Zadrani su mogli uzeti sva tri boda, no nespretni Terkeš se spetljao, a cijelu 'priču' pratio je vratar Lisjak koji bez većih problema hvata i tu loptu.

Iako je Zadar tijekom cijele utakmice bio bolji, na kraju je uknjižio samo jedan bod…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.