Izabranici Zmage Sagadina bez većih poteškoća pobijedili FMP te izborili finale protiv domaćeg Snaidera
Udine: Zadar pobijedio FMP 63-58, sutra finale sa Snaiderom!
Piše: J.P. i H.B. | Objavljeno 25.9.2009 u 19:52.
ZDNews.hr

Micah Downs Foto: ZDS (arhiva)


Prostran pošteđen, Šarlija bez prilike

Za na glasiti je i podatak kako Toni Prostran, koji još uvijek ima tegobe s koljenima - danas nije ulazio u igru. Iz nekih drugih razloga (ne radi se o ozljedi) - šansu nije dobio mladi zadarski centar Marino Šarlija. Od ostalih mladih igrača, Pavle Marčinković igrao je nešto više od pet minuta, dok su Jure Škifić i Ivan Batur na parketu proveli po dvije-tri minute.
Košarkaši Zadra slavili su danas u prvoj polufinalnoj utakmici na memorijalnom turniru Rino Snaidero u Udinama protiv beogradskog FMP-a 63-58 (23-17, 9-9, 16-15, 15-17).

Najbolji u redovima Zadra bio je Micah Downs koji je postigao 13 koševa, 10 je dodao Stipčević, a po 9 Boisa i Perić. Kapetan Zadra, Tomislav Ružić postigao je 8 koševa, Car je dodao 7, Plaisted 3, a po 2 koša postigli su Batur i Škifić

KK Zadar: Car 7, Perić 9, Stipčević 10, Škifić 2, Batur 2, Šarlija, Prostran, Downs 13, Marčinković, Ružić 8, Boisa 9, Plaisted 3.

Košarkaši Zadra sutra s početkom u 21 sat i 30 minuta odigrat će finalnu utakmicu protiv domaćeg Snaidera.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.