Ozlijedio se i Vladimer Boisa
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.9.2009 u 17:29.
ZDNews.hr

Vladimer Boisa Foto: ZadarSport (arhiva)


Iako je jučer normalno odradio trening s prvom momčadi, jutros se listi ozlijeđenih igrača Zadra priključio i gruzijski reprezentativac Vladimer Boisa.

Naime, kako doznajemo, Boisa se žalio na bolove u lijevoj šaci te je kasnije otišao na snimanje. Da li se radi o ozbiljnijoj povredi još uvijek nije poznato.

Bilo kako bilo, Sagadinova lista ozlijeđenih igrača iz dana u dan sve je veća, pa tako Damir Rančić, Trent Plaisted, Toni Prostran te Vladimer Boisa danas nisu trenirali, a za istaknuti je i kako Daniel Popović također ima zdravstvenih problema.

Košarkaši Zadra, i to redom: Rok Stipčević, Toni Prostran, Marko Car, Ivan Batur, Hrvoje Perić, Micah Downs, Pavle Marčinković, Vladimer Boisa, Jure Škifić, Tomislav Ružić, Marino Šarlija i Trent Plaisted danas su otputovali u Italiju gdje će sutra na Memorijalnom turniru "Rino Snaidero", s početkom u 18 sati nastupiti protiv FMP-a, a nakon NLB-ligaškog sraza, na parket izlaze domaćin Snaidero Udine i austrijski Kapfenberg.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.