Zadarska "bolnica": Rančić ostaje u Zadru, ozlijedili se Prostran i Plaisted
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.9.2009 u 22:39.
ZDNews.hr

Trent Plaisted Foto: ZDS (Arhiva)


Toni Prostran odabrao broj 24

Mladi zadarski razigravač, Toni Prostran, nakon što je odlučeno kako brojevi 10 (Giuseppe Giergia) i 11 (Krešo Ćosić) idu u zasluženu mirovinu, ostao je bez broja, pa je morao odabrati novi. Odabrao je 24!
Nakon što je prije tri dana ozlijedio prepone, nitko nije mogao zamisliti kako će upravo radi te ozljede Damir Rančić ostati u Zadru, dok će ostatak momčadi sutra u popodnevnim satima otputovati na zakazani turnir Rino Snaidero u Udine. Koliko će Rančić izbivati sa parketa još uvijek nije poznato.

Dakle, nakon ozljede Hrvoja Perića koji se relativno brzo priključio treninzima prve momčadi, ozlijedio se Damir Rančić. Popodne nisu trenirali Toni Prostran i Trent Plaisted, a ako doznajemo, mladog zadarskog razigravača muči problem s koljenima te će njegovo izbivanje s parketa potrajati nekoliko dana, a upitno je hoće li dvojac Prostran – Plaisted uopće nastupiti na turniru u Udinama.

Plaisteda bole leđa te zbog toga danas nije trenirao. Do završetka ovog članka nitko iz kluba nije htio potvrditi niti ozljedu Prostrana niti ozljedu Plaisteda, iako obojica nisu trenirali. Zmago Sagadin po završetku večernjeg treninga kratko je za ZadarSport kazao kako Damir Rančić neće s momčadi otputovati u Italiju. – Nažalost, Damir ima i dalje zdravstvenih problema te neće s nama na put u Italiju, već će ostati ovdje i pokušati sanirati ozljedu – kazao je Sagadin.

Što se šutera tiče, na put ide Marko Car, ali i mladi talentirani bek-šuter, Ivan Batur koji će, nadamo se, dobiti priliku pa da i on uvjeri Zmagu Sagadina kako i na njega može ozbiljno računati u nadolazećoj sezoni, jer, ipak se radi o vanserijskom talentu kojemu bi šteta bilo ne pružiti priliku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.