Tomislav Ružić novi kapetan Zadra!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.9.2009 u 22:39.
ZDNews.hr

Tomislav Ružić - novi kapetan Zadra! Foto: ZDS (Arhiva)


Nakon odlaska Todora Gečevskog, koji je nakon Jakova Vladovića dvije godine nosio kapetansku vrpcu Zadra, njegov nasljednik je, kako smo danas nakon večerašnjeg treninga doznali – Tomislav Ružić. Kapetan je izabran većinom glasova igrača nakon večerašnjeg treninga. Evo što je kazao za ZadarSport netom nakon imenovanja.

- Prije svega ja sam dite zadarsko i ovdje samo počeo igrati košarku, naravno da sam uvijek maštao o tome da jednoga dana i ja postanem kapetan svoga Zadra i eto, to se danas ostvarilo. Velika mi je čast i stvarno sam presretan i ponosan što ću nositi kapetansku vrpcu svoga najdražeg kluba, Zadra – kazao je Tomislav Ružić u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.