Održana druga "Off road" biciklijada Zadar - Nin - Zadar
Piše: ZDS | Objavljeno 22.9.2009 u 14:30.
ZDNews.hr


U nedjelju je u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar održana druga po redu "OFF ROAD BICIKLIJADA ZADAR-NIN-ZADAR".

Brojka od 150 sudionika biciklijade pokazala je veliki interes Zadrana za ovaj vid sportske rekreacije a broju učesnika je pridonijelo i sunčano nedjeljno poslijepodne na stazi dugoj 40km koja je vodila makadamskim i šumskim putevima od Žmirića,preko Kožina,Bokanjačkog blata i Grba do Nina i nazad kroz Zaton i Petrčane do cilja ispred Caffe-bara Yachting na Boriku gdje su dodijeljene i simbolične nagrade te sve bicikliste dočekala besplatna cedevita.

Svih 10 ženskih sudionica biciklijade nagrađene su sa torbicama za biciklu koje je sponzorirao "Eurobike-Zadar", Najmlađi sudionik biciklijade bio je devetogodšnji Tomislav Brkljačić,a najstariji koji je biciklijadu odvezao u cijelosti 62-godisnji Ante Dellavia, a nagrade za njih je sponzorirala Auto-Hrvatska. Najbrojnijoj obitelji na biciklijadi, a to je bila obitelj Jakovčev sa 4 člana Biciklistički klub Zadar je uručio posebnu nagradu.

Besprijekornoj organizaciji biciklijade pridonijela je PU Zadarska čiji djelatnici su osigurali prijelaze preko prometnica, Grad Nin koji je na sportskom igralištu ugostio biciklijadu, doktor Tomislav Dominis koji je i sam vozeći biciklu cijelo vrijeme bio na raspolaganju za sanitetsku pomoć,Calimero bike-shop kao pokretni servis, firme Duopromet i Knežević d.o.o. kroz donaciju vode, Vindija d.o.o. koja je donirala sokove te dva vozila u pratnji biciklijade koje je osigurala firma INTERGRAD I.B. kojoj se organizatori posebno zahvaljuju.

Glavne zahvale idu Gradu Zadru kao glavnom pokrovitelju biciklijade te svim članovima Biciklističkog kluba Zadar bez kojih organizacija ne bi bila moguća.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.