Ozlijedio se Hrvoje Perić
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.9.2009 u 15:37.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZDS (arhiva)


Kako ZadarSport ekskluzivno doznaje, košarkaši Zadra jučer su u polufinalu turnira u Velikoj Gorici nastupili bez Hrvoja Perića, a razlog tome što Perić nije nastupio u jučerašnjoj utakmici leži u obnovljenoj ozljedi leđa.

Iako do službene potvrde do zaključka ovog članka nismo uspjeli doći, ne treba posebno naglašavati koliko je Perić potreban momčadi Zadra i koliko bi njegovo eventualno duže izbivanje s parketa dodatno poremetilo koncepciju Zmage Sagadina kojemu je Perić bio najbolji i jedan od najkorisnijih igrača na turniru u Širokom Brijegu te u prvom dijelu priprema, u Rogaškoj Slatini.

Košarkaši Zadra nakon jučerašnjeg poraza od Unics Kazana danas u Velikoj Gorici s istoimenim protivnikom igraju utakmicu za treće mjesto na turniru. Utakmica je zakazana za 17 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.