Toni Prostran kapetan "bijelih" na FIBA Champion "All-star"-u
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.9.2009 u 16:37.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: ZadarSport (H.B:, arhiva)


Kao što smo već jučer objavili, jedan od najtalentiranijih zadarskih igrača u posljednje vrijeme, Toni Prostran pozvan je na FIBA-inu All-star utakmicu za igrače do 18 godina. Veliko je ovo priznanje mladom igraču i njegovoj obitelji, jer, biti najbolji mladi playmaker na svijetu sa 18 godina, igrajući na U19 Svjetskom prvenstvu sa uglavnom starijim igračima od sebe zasigurno nije mala stvar.

Evo što nam je u kratkom pismu poslao Toni Poljske:

- Mogu reći da sam ponosan što sam jedan od 24 najbolja igrača u Europi u svom uzrastu. Ovo je stvarno veliko priznanje. Lijepo je to što imamo mogućnost da se svi skupa družimo i treniramo. Došao sam jučer tu gdje smo svi odlično primljeni. Danas su nas podijelili u dvije momčadi, bijele i plave. Ja sam u bijeloj momčadi za koju igraju tri najbolja srpska igrača (Musli, Andušić i Dekić). Mislim da ćemo mi nositi tu bijelu momčad, skupa sa odličnim Nijemcom Eumannom. Centralni događaj je sutra u 14 sati i 30 minuta kada igramo tu All-star utakmicu. Nadam se da ćemo pobijedit, iako rezultat u cijeloj ovoj priči nije bitan. Večeras na poluvremenu utakmice Španjolska – Francuska će biti naše predstavljanje tako da je i to jedan poseban događaj i moram priznati – veliko priznanje za moj rad i uložen trud – kazao nam je Toni Prostran u pismu kojega je poslao iz Poljske.

PROSTRAN KAPETAN "BIJELIH"

Dodajmo ovome informaciju kako je u međuvremenu odlučeno kako će na sutrašnjem spektaklu u Katowicama kapetan 'bijelih' biti razigravač Zadra Toni Prostran.


Dino Perović: Ponosni smo na Tonija

- Moram priznati da je ovo veliko priznanje za Tonija, ali i za KK Zadar u kojemu je Toni od svojih prvih košarkaških koraka. Velika je časti priznanje za klub i grad Zadar sve ovo što se ovih nekoliko dana događa oko Tonija - kazao je predsjednik KK Zadar Dino Perović za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.