Toni Prostran otputovao u Poljsku na "Champion U18 All-Star game"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.9.2009 u 19:04.
ZDNews.hr

Toni Prostran Screenshot: PDF FIBA Europe


Toni Prostran, mladi talentirani zadarski razigravač jutros se zaputio put Poljske u kojoj se od 16. do 18. rujna održava "Champion U18 All-Star game", a centralni događaj bit će posljednjega dana manifestacije kada će Prostran u 14 sati i 30 minuta zajedno sa ostala 23 odabranika nastupiti All Star utakmici do 18 godina koja se održava u sportskoj areni "Spodek" u gradu Katowice. Cijeli događaj je pod okriljem FIBA Europe.

– Moram priznati da mi je stvarno jako velika čast što ću sudjelovati na jednom takvom događaju. Bio sam presretan kada sam doznao da sam na listi igrača koji su nominirani. Ovo je još jedno u nizu priznanja za moj mukotrpan rad i stvarno sam sretan i ponosan zbog toga. Ovom prilikom se želim zahvaliti svojoj obitelji na bezrezervnoj podršci . Nakon svega što bude u Poljskoj, nadam se dobroj sezoni u Zadru – kazao je Prostran u razgovoru za ZadarSport istog dana kada je doznao da se nalazi na listi nominiranih.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.