Novi propust u press službi KK Zadar: Portali ZadarSport.com i 057info.hr nisu pozvani na pressicu!
Piše: H.B. | Objavljeno 14.9.2009 u 12:55.
ZDNews.hr

Logo KK Zadar Logo: KK Zadar


Od svog osnutka 15. svibnja 2007 pa do danas, 14. rujna 2009. na redakciju portala ZadarSport pravovremeno su stizali e-mailovi ili sms-ovi u kojima bi se, ne samo novinari ZadarSporta, već i novinari svih ostalih redakcija koji prate KK Zadar - uredno bili pozvani na pressicu u klubu, bilo da se radi o predstavljanju nekog od novopridošlih igrača, bilo da se radi o najavi neke od nadolazećih utakmica.

Odlaskom Anamarije Bilan, koja je obnašala dužnost glasnogovornice kluba, e-mailovi ne stižu na vrijeme ili uopće ne stižu pa se tako danas dogodio još jedan veliki propust unutar press službe KK Zadar. Naime, koliko je nama poznato, dvije redakcije, uključujući ZadarSport i gradski Internet portal 057info nisu dobile poziv za današnju pressicu na kojoj su, navodno, predstavljene godišnje pretplate KK Zadar za sezonu 09/10.

Iako smo već upozoravali na propuste glasnogovornice kluba, očito je kako ta upozorenja nitko nije preozbiljno shvaćao, a novi propusti press službe su se samo nizali. Na kraju krajeva, nije li samom KK Zadar u interesu prodati što veći broj pretplata za nadolazeću sezonu, nije li u interesu kluba da svi novinari budu pravovremeno obaviješteni o jednom ovakvom događaju kao što je predstavljanje nove godišnje pretplate, pa da isti ti novinari svoju publiku obavijeste o utiscima s iste pressice?

U nadi da se ovakve stvari više neće ponavljati, apeliramo na vodstvo kluba da nešto poduzme.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.