[VIDEO]I Lokomotiv prespor za zadarske košarkaše!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.9.2009 u 19:56.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: ZadarSport (Arhiva)


Košarkaši Zadra večeras su odigrali posljednju utakmicu pripremnog dijela u Poreču. Izabranici Zmage Sagadina nakon prvog poraza od Triumpha te jučerašnje pobjede nad Unicsom iz Kazana danas su slavili protiv Lokomotiva iz Novosibirska rezultatom 86-75.

Prva četvrtina protekla je u potpunoj dominaciji košarkaša Zadra koji su na samom otvaranju susreta bili dominantniji te su za samo 10 minuta postigli 24 koša, a Rusi tek 9.

U drugoj četvrtini, Zadrani gube koncentraciju što Rusi koriste dobivaju četvrtinu 22-19, no ukupni rezultat na poluvremenu bio je na strani Zadra, ponajviše radi velike razlike napravljene u prvoj četvrtini, 43-31.

U trećoj četvrtini Lokomotiva se dodatno približila Zadru te je i nju pobijedila, 24-23, dok su Zadrani i Rusi u posljednjoj dionici susreta postigli po 20 koševa. Ukupan rezultat bio je 86-75 za Zadar.

KK Zadar - Lokomotiv 86-75 (24-9, 19-22, 23-24, 20-20)

KK Zadar: Rančić 8, Perić 14, Stipčević 14, Škifić 7, Car 11, Prostran 2, Downs 4, Marčinković 2, Ružić 6, Boisa 9, Plaisted 9, Batur.

Nakon odigranog turnira u Poreču, Zadrani se kući vraćaju sa dvije pobjede i jednim porazom, a trener Zmago Sagadin, pretpostavljamo, može biti zadovoljan viđenim. Košarkaši Zadar noćas se oko 2 sata vraćaju se iz Poreča.

Video: KK Zadar - KK Rogaška


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.