Zadrani uz veliku pomoć Cara i Boise slavili protiv Unics Kazana 78-76!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.9.2009 u 20:52.
ZDNews.hr

Marko Car Foto: ZDS (arhiva)


Nakon jučerašnjeg poraza od Triumpha, izabranici Zmage Sagadina danas su predvođeni odlično raspoloženim Markom Carom i Vladimerom Boisom slavili protiv ruskog Kazana rezultatom 78-76.

Iako se tek sinoć priključio momčadi, svoj veliki obol u današnjoj pobjedi Zadra dao je i gruzijski reprezentativac Vladimer Boisa koji na današnjoj utakmici sakupio čak 11 skokova, od čega 4 napadačka te 7 obrambenih. Uz sve to, postigao je 7 koševa.

Uz Boisu, Marko Car bio je ključni čovjek u današnjoj pobjedi Zadra s 19 upisanih koševa. Toni Prostran u igri je proveo 12 minuta.

KK Zadar: Rančić 5, Perić 5, Stipčević 9, Škifić 5, Car 19, Prostran 4, Downs 7, Marčinković 2, Ružić 12, Boisa 7 (11 skokova!), Plaisted 3, Batur.


Evo kako je današnju pobjedu nad Unicsom vidio pomoćni trener Zadra Ivan Barančić:

- Odigrali smo prvu četvrtinu odlično, iskontrolirali smo igru, igrali smo onu našu, prepoznatljivu igru, a to je brzo u napadu s agresivnom obranom. Istina je i da smo malo pali u trećoj četvrtini radi nekoliko nespretnih i nepreciznih dodavanja, što je protivnik kažnjavao, no sve u svemu, mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Možemo biti zadovoljni viđenim. Isto tako, moram naglasiti kako smo kroz cijelu utakmicu kontrolirali susret te smo bili u pozitivi – za kraj će Barančić.


Sutra s početkom u 18 sati košarkaši Zadra igraju posljednju utakmicu pripremnog dijela u Poreču, protiv Lokomotive iz Novosibirska.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.