Glasnogovornica KK Zadar ne radi savjesno svoj posao!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 11.9.2009 u 17:21.
ZDNews.hr

Slavica Vulin, glasnogovornica KK Zadar Foto: ZL (arhiva)


Prema novom, izmijenjenom rasporedu turnira u Poreču na kojemu od danas do nedjelje nastupaju i košarkaši Zadra, današnja utakmica koju su Zadrani trebali odigrati s Lokomotivom odgođena je za nedjelju, pa će tako Zadrani danas snage odmjeriti s ruskim Trijumfom s kojim u trebali igrati finalnu utakmicu turnira u nedjelju.

Naravno, nitko od predstavnika medija nije obaviješten o ovim promjenama, što spada u propust glasnogovornice kluba koja je medije pravovremeno trebala obavijestiti o promjenama, ali nije.

Pošto u Poreču imamo dopisnika, nazvali smo glasnogovornicu KK Zadar, gospođicu Slavicu Vulin koja na naš upit da li su utakmice otvorene za medije i javnost – nije znala odgovor. Inače, u opisu posla glasnogovornice KK Zadar je zasigurno i stavka kako bi terbala obavijesti predstavnike medija o rasporedu utakmica, promjenama te bi trebala znati odgovor na pitanje da li su utakmice otvorene ili nisu (za predstavnike medija i javnost).

Očito je kako gospođica Vulin, koja je dobro plaćena za obnašanje dužnosti glasnogovornice kluba ne radi savjesno svoj posao, jer, odgovor na glavno i osnovno pitanje – Da li će novinarima biti omogućen pristup dvorani za vrijeme utakmice – nažalost nismo dobili. Također, kao što smo i naglasili u prvim redovima ovog članka, predstavnici medija nisu obaviješteni niti o promjenama niti novom rasporedu turnira.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.