[HD] Video - Plaisted i Downs: "Čast nam je što ćemo nastupati za Zadar"
Piše: KKZadar.Net | Objavljeno 15.8.2009 u 22:59.
ZDNews.hr


Danas su u press prostorijama dvorane Krešimira Ćosića predsjednik kluba Dino Perović, generalni direktor Zdenko Mičić te trener KK Zadar Zmago Sagadin javnosti predstavili nova pojačanja za nadolazeću sezonu.

Micah Downs i Trent Plaisted, 'trojka' i 'petica' konačno su potpisali za Zadar, a njihov ugovor sinoć je i službeno postao pravovaljan nakon što su obojica prošli sve liječničke preglede koje je pod budnim okom četveročlanog liječničkog konzilija KK Zadar obavio dr. Zorislav Šušak (također, izjavu dr. Šuška možete pogledati klikom na ovaj link).

Obojica igrača, Downs i Plaisted, kazali su kako su zadovoljni potpisom za KK Zadar, te su dodali kako im je čast što će igrati u gradu u kojemu se živi za košarku.



Novi košarkaši Zadra, Trent Plaisted i Micah Downs danas su se, nakon jučerašnjeg intervjua za KKZadar.NET, po drugi put predstavili svekolikoj zadarskoj košarkaškoj javnosti. Obojica igrača ističu kako im je velika čast što će nastupati upravo za KK Zadar!

Izjave obojice igrača pogledajte u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.