Još jedno veliko priznanje: Toni Prostran nominiran za Champion U18 All Star Game 2009
Piše: KKZadar.Net | Objavljeno 11.8.2009 u 19:37.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: ZDS (Arhiva)


Najboljem playmakeru svijeta do 19 godina, Toniju Prostranu uručena je nominacija za "Champion U18 All Star Game 2009" koje će se od 16. – 19. Rujna ove godine održavati u Poljskoj (Katowice). Veliko je ovo priznanje za mladog hrvatskog reprezentativca (U18 i U19) i seniora Zadra koji nije krio oduševljenje kada je čuo da je jedan od kandidata koji će najvjerojatnije zaigrati na All Star utakmici.

– Moram priznati da mi je stvarno jako velika čast što ću sudjelovati na jednom takvom događaju. Bio sam presretan kada sam doznao da sam na listi igrača koji su nominirani. Ovo je još jedno u nizu priznanja za moj mukotrpan rad i stvarno sam sretan i ponosan zbog toga. Ovom prilikom se želim zahvaliti svojoj obitelji na bezrezervnoj podršci . Nakon svega što bude u Poljskoj, nadam se dobroj sezoni u Zadru – kazao je Prostran za KKZadar.Net.

Generalni direktor KK Zadar, Zdenko Mičić, također je ponovio kako je ovo veliko priznanje za samog Prostrana, ali i za klub u cijelosti.

– Svi Zadrani i zaljubljenici u košarku moraju biti ponosni na ovo što se s Tonijem događa u posljednje vrijeme. On je svoj talent opravdao kroz U18 i U19 selekcije gdje je bio uvjerljivo najbolji, a zato i ne čudi što je uvršten u Europsku i Svjetsku petorku. Osobno mi je također drago radi Tonija, a i KK Zadar je ponosan na njega i sve što on čini u posljednje vrijeme – za kraj će Mičić.

Dodajmo ovome informaciju kako će se konačan popis 24 sudionika "Champion U18 All Star Game 2009" znati 24. kolovoza.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.