Propali pregovori sa Šibenikom: Bilan ne dolazi u Zadar!
Piše: J.P. | Objavljeno 7.8.2009 u 16:59.
ZDNews.hr

Miro Bilan Foto: Fibaeurope


Šibenski centar i mladi hrvatski reprezentativac Miro Bilan ipak neće pojačati redove Zadra, vijest je ovo koju smo doznali danas oko 15 sati. Iako je Bilan prije tjedan dana u razgovoru za ZadarSport kazao kako ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi u Zadru, u pregovorima je navodno zapelo oko odštete i njzine visine, pa je tako zadarski strateg Zmago Sagadin, koji je kazao kako Bilan i Šibenik imaju 'fore' da se odluče do četvrtka, ipak odlučio kako se daljnji pregovori s Bilanom i njegovim matičnim klubom neće nastaviti.

Do tada, Zadar je u potrazi za novim centrom koji bi se uskoro trebao priključiti pripremama na Višnjiku.

S prvom momčadi treniraju Marino Šarlija i Roko Pahlić

Dodajmo ovome informaciju kako s prvom momčadi od jučer, nakon postepenog oporavka od ozljede koljena trenira i Marino Šarlija, a pripremama se priključio i mladi zadarski razigravač Roko Pahlić, sin bivšeg igrača Zadra Darka Pahlića.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.