[VIDEO] Senzacija na Poljudu: Zadar pobijedio Hajduka, Miše podnio ostavku
Piše: Sportnet.hr | Objavljeno 2.8.2009 u 21:51.
ZDNews.hr


Hajdukov trener Ante Miše očekivao je od svojih igrača korak naprijed u odnosu na predstavu u Žilini. U prvih 45 minuta njegova momčad ne da nije napravila korak naprijed, nego je otišla barem dva unatrag. Jako loša predstava, sterilna, nemaštovita, neefikasna. Iako su u sastavu bila obojica "fantazista" Ibričić i Cernat, ništa to nije donijelo u Hajdukovoj igri protiv Zadrova "bunkera".

Jednom je Smoje zaprijetio nakon kornera glavom, jednom Cernat za trenutak pobjegao pokupivši jednu "ničiju loptu" i asistirao Gabriću na desnom boku, no ovaj nije precizan. Ništa više od toga Hajduk u prvih 45 minuta nije pokazao, a Zadar je u 33. minuti mogao i povesti da je Ljubičićev udarac s ruba kaznenog prostora bio precizniji. Bila je to totalna nula i na tribinama i na travnjaku.

U drugom dijelu Miše je zamijenio Cernata Tičinovićem, no ništa tim potezom nije dobio. U 48. minuti Vukušić je loše pucao glavom s pet metara i to je apsolutno sve što smo od Hajduka vidjeli do kraja.



Zadar je u nastavku postigao pobjednički pogodak, a mogao je potpuno unakaziti svoje domaćine. Briljirao je Marin Ljubičić, koji je prošle sezone "presudio" Goranu Vučeviću, a večeras je učinio Anti Miši trenerski život jako kompliciranim.

U 68. minuti Ljubičić je povukao kontru i pravovremeno uposlio Edina Šaranovića u srcu kaznenog prostora. Šaranović je lako matirao Subašića za 0:1, ali Hajdukove muke tek su počele.

Kako su svim silama krenuli spasiti što se spasiti da, Hajdukovci su ostavili ogroman prostor iza svojih leđa. Ljubičić je dijelio lopte prema naprijed i samo su neprecizni Šaranović i raspoloženi Subašić krivci što Zadar večeras nije slavio i uvjerljivije. Dvaput je Šaranović izlazio "oči u oči" sa Subašićem, no nije ga više uspio nadmudriti.

Zadar je tako potpuno zasluženo odnio tri boda s Poljuda, štoviše - rezultatski je to moglo biti i puno uvjerljivije. Hajduk je u gadnim problemima, a sezona jedva da je počela...

TORNADO POZIVA SVE NAVIJAČE DA U 23 SATA DOĐU NA STANOVE PROSLAVITI POBJEDU NAD HAJDUKOM!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.