Mirko Jošić novi predsjednik KK Borik-Puntamika, Ivanov i Dražović se vratili
Piše: 057info | Objavljeno 31.7.2009 u 15:56.
ZDNews.hr

Foto: 057info


Novi predsjednik KK Borik-Puntamika je Mirko Jošić. Na taj je način popunjena praznina nastala odlaskom Zdenka Mičića u redove KK Zadar. Zadar je kadrovskom rošadom tako dobio novog direktora, a Borik predsjednika.

Jošić, koji je do sada obnašao dužnost dopredsjednika Borik-Puntamike, najavljuje dodatna pojačanja u upravi kluba.

- Osvježit ćemo snage. Novi članovi kluba su postali dr. Branko Dukić i Zdravko Šarić. Zahvaljujem se na povjerenju koje mi je pri dolasku u klub ukazao gospodin Mičić. Snažna suradnja dvaju zadarskih klubova njegovim prelaskom u KK Zadar će dodatno ojačati. Nastavit ćemo tražiti zajedničke interese KK Zadar i KK Borik-Puntamika, odnosno zadarske košarke u cjelini. Pomoći ćemo im koliko možemo, a isto tako očekujemo njihovu pomoć kako bi nastavili plovidbu u Prvoj ligi, rekao je Mirko Jošić na današnjoj konferenciji za novinare KK Borik-Puntamika.

Dundov i Žorž ostavljaju se aktivnog igranja košarke

Miro Dundov i Marko Žorž ostavljaju se aktivnog igranja košarke, a KK Borik-Puntamika u njihovu će čast organizirati oproštajnu utakmicu. Istom će se prigodom od košarke oprostiti i Marki Blaslov koji je već u igrčkoj mirovini. S druge strane trebala bi se naći momčad KK Zadar.

- To je logično. Sva tri igrača su igrali za obadva kluba. Bila bi to bila jedna lijepa predstava koja bi se odigrala u Jazinama, potvrdio je za 057info Zdenko Mičić bivši predsjednik Borika i novoizabrani generalni direktor KK Zadar.

U momčad Nevena Plantaka vraćaju se Tomislav Dražović i Ive Ivanov, iz KK Zadar na posudbu bi trebala stići dva do tri mlađa igrača koji pokrivaju pozicije krila i centra. O kojim je igračima riječ bit će poznato za desetak dana. Kupnja igrača posljednja je opcija.

- U klubu je ostalo pet igrača iz prošle sezone. To su Mate Mrva, Ante Dević, Teo Pentani, Marino Jurjević i Ivo Pavić. Tu su i tri juniora Miho Marin, Andrija Hoti i Josip Mrkić, a kao jedanaesti na pripreme će krenuti Ivan Baždarić koji je svojim igrama u A2 ligi zaslužio priliku, rekao je trener Borik-Puntamike Neven Plantak.

Pripreme košarkaša Borik-Puntamike započinju u ponedjeljak 3. kolovoza i trajat će do 16. rujna. Pripremne utakmice igrat će se od 1. do 16. rujna. Ukupno će biti odrađeno 95 treninga i 10-12 utakmice.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.