Miro Bilan za ZadarSport: "Ne bih imao ništa protiv da karijeru nastavim u Zadru!"
Piše: J.P. | Objavljeno 29.7.2009 u 21:04.
ZDNews.hr

Miro Bilan - novo pojačanje Zadra? Foto: Fibaeurope


Kao pojačanje Zadra na centarskoj poziciji, sve je češće spominjan mladi hrvatski reprezentativac (U20) i centar Šibenika Miro Bilan!

Tragom informacije kako bi Bilan mogao pojačati redove Zadra, kontaktirali smo samog Bilana koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako ne bi imao ništa protiv svoju karijeru nastaviti u Zadru. Kazao je također kako pregovori Šibenika i Zadra još uvijek traju, no još ništa nije do kraja definirano.

- Istina je da postoji interes Zadra i interes Šibenika da se dogovore oko mene,konkretno, jedino je Zadar službeno zainteresiran za moje usluge, a što se tiče ostalih klubova sve je na špekulacijama i osnovnim kontaktima, dakle, ništa nije išlo dalje od toga – kaže Bilan.

Ne bi imao ništa protiv nastaviti karijeru u Zadru?

- Naravno da ne bih, bilo bi mi drago da karijeru nastavim u Zadru, no treba pričekati još neko vrijeme pa ćemo vidjeti što i kako će sve završiti, ja se nadam pozitivnom ishodu. Također, velika bi mi bila čast raditi pod vodstvom Zmage Sagadina i to je sve što u ovom trenutku mogu kazati na temu zvanu "Zadar" – kazao je Bilan u razgovoru za ZadarSport.

Dodajmo ovome i informaciju kako je menadžer Jere Macure, Duško Mišković potvrdio kako su se KK Zadar i Jere Macura uspjeli dogovoriti oko isplate premije te su se sporazumno rastali.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.