Ekskluzivno: Zdenko Mičić generalni direktor KK Zadar!
Piše: J. Petrić | Objavljeno 24.7.2009 u 19:39.
ZDNews.hr

Zdenko Mičić novi je direktor KK Zadar Foto: EZadar


U trenucima dok traje sjednica UO KK Zadar, kako doznajemo, jedinu prijavu koji su zaprimili u KK Zadar bila je ona koji je još prije 10 dana poslao Zdenko Mičić, dosadašnji predsjednik KK Borik Puntamika. Mičić bi tijekom današnjeg UO-a kluba trebao biti imenovan generalnim direktorom kluba, a na tu funkciju stupit će kada se njegovo ime unese u sudski registar, unutar nekoliko dana. Tko će Mičića naslijediti na poziciji predsjednika KK Borik Puntamika također nije poznato.

Nakon smjene Pina Giergije s mjesta klupskog generalnog direktora/menadžera, ta funkcija u klubu nije bila ispunjena sve do danas, a funkciju izvršnih direktora u proteklih pet mjeseci obnašali su Davor Perišić i Jure Košta.

U klubu tako ostaje još jedno upražnjeno mjesto – ono sportskog direktora. Prema saznanjima koje imamo, on neće biti imenovan u dogledno vrijeme, a potpuno povjerenje kluba za slaganje momčadi ima trener prve momčadi Zmago Sagadin koji uz pomoć Emilija Kovačića traži pojačanja za narednu sezonu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.