Biciklistički klub Zadar osvojio 2 medalje na državnom MTB prvenstvu.
Piše: ZDS | Objavljeno 20.7.2009 u 23:57.
ZDNews.hr


Protekli vikend u Pazinu je održan „7. XCO Rim – Pazinska Jama“ - Državno prvenstvo u brdskom biciklizmu.
Najbolji hrvatski Mtb-vozač u kategoriji do 15 godina Dominik Petani donio je svom klubu i gradu državnu medalju zlatnog sjaja.

U kategoriji do 13 godina Marin Jakovčev je osvojio srebro i zaokružio broj svojih ovogodišnjih državnih odličja na pet (3 cestovna zlata,srebro sa siječanjskog ciklokrosa te ovo Mtb-srebro čine ga najuspješnijim mladim zadarskim biciklistom otkad je hrvatske države).

Bk Zadar je paralelnim nastupima na ovogodišnjim državnim prvenstvima u dvije različite grane biciklizma dokazao izuzetan talenat svojih mladih vozača i s ukupnim brojem od 8 državnih odličja(4zlata,3srebra i 1bronca) najavio dominaciju u hrvatskom biciklizmu idućih par godina.

Uspjehu najmlađe postave na državnom prvenstvu prethodio je i subotnji nastup rekreativaca Bk Zadar na biciklijadi u Gospiću u sklopu koje su održane i natjecateljske utrke. Na kraćoj stazi dužine 13km Niko Jakovčev(Bk Zadar) je u kategoriji do 14 godina odnio prvo mjesto,dok su na utrci od 40km koju je ispratio pravi prolom oblaka sva tri prva mjesta osvojili članovi Bk Zadar Luka Šopić,Neven Pavić i Ivan Ražov-Kalimero.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.