Virtualna 3D šetnja: "Samo Zadar nosim ja u duši"
Piše: H.B. | Objavljeno 19.7.2009 u 15:01.
ZDNews.hr

Foto & 3D: H.B.


Pripadnici navijačke skupine Tornado Zadar ne miruju niti ovih vrućih ljetnih dana, štoviše, podosta vremena i po suncu i po žegi provode ispred Tvornice kruha Zadar gdje, uz dozvolu čelnih ljudi iste tvrtke rade jedan od najvećih zadarskih grafita. "Samo Zadar nosim ja u duši" – tekst je koji je napisan plavom bojom na zidu iza Tvornice kruha.

Iako grafit još uvijek nije dovršen (veći dio je gotov), potrudili smo se pa smo se odlučili predstaviti vam ga u novom, dosad neviđenom obliku - 3D prezentaciji! Klikom na donji link imate priliku virtualno 'prošetati' oko samog grafita!

Kako neslužbeno doznajemo, grafit će u potpunosti biti gotov tijekom sljedećeg tjedna.

Pokreni virtualnu 3D šetnju!

Ukoliko se flash animacija ne prikazuje (IE korisnici), probajte ovaj članak pokrenuti u Mozila Firefoxu. Direktan link na animaciju je: http://www.zadarsport.com/3dgrafit_out.swf

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.