Američka 'trojka' Lee Cummard potpisao za Zadar
Piše: J.P. | Objavljeno 18.7.2009 u 13:13.
ZDNews.hr

Lee Cummard Foto: byucougars.com


Prema informacijama koje danas glasno kruže po zadarskoj Kalelargi, novi igrač Zadra, koji igra na pozicijama 2 i 3 je Lee Cummard. Cummard je rođen 31. ožujka 1985. Godine, a u srednjoj školi nastupao je za momčad Mesa HS, a u sezoni 2008/09, na koledžu, za momčad Brigham Young.

Cummard je u prosjeku je za 32.8 minuta provedenih na parketu postizao 16.8 koševa. Šut za dva mu je u prosjeku 55.8%, a za tri 38.7%. S 3.4 blokade po utakmici, jednim asistom, jednom ukradenom loptom te 6,5 skokova Cummard bi se, što se obrane tiče vrlo brzo mogao prilagoditi zahtjevnoj igri Zmage Sagadina.


Draft Preview: Lee Cummard - More amazing video clips are a click away

Službene potvrde još uvijek nema

Od ostalih podataka dostupnih na internetu valja istaknuti kako Cummard trenutno nastupa u ljetnoj NBA ligi za momčad Phoenix Sunsa. Službene informacije kako je Cummard potpisao za Zadar još uvijek nema, a za očekivati je kako bi se i ona tijekom današnjeg dana trebala pojaviti na službenim stranicama kluba.

Otpao Hendrix

Također, doznajemo kako Richard Hendrix neće potpisati za Zadar, a zamjensko rješenje na toj poziciji još uvijek nije pronađeno.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.