ZadarSport ekskluzivno doznaje: Arijan Komazec nastupit će danas za Kampo Kaštelo!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.7.2009 u 16:00.
ZDNews.hr

Arijan Komazec Foto: ZadarSport (arhiva)


U ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport, Arijan Komazec, bivši legendarni košarkaš Zadra kazao je kako će danas odigrati utakmicu Ljetne lige za momčad Kampo Kaštelo. -Istina je da ću danas nastupiti s momcima iz Kampo Kaštela kako bi im pomogao u ostvarenju cilja, neće biti lako no nastojat ćemo pobijediti momčad Starigrada.- kazao je Komazec.

Na naš upit da li je ovo jedina utakmica u kojoj će nastupiti, Komazec je kazao: za sada je samo jedna, no tko zna što će biti dalje, možda bude više utakmica, možda sve ostane na jednoj, ne znam još uvijek, za sada smo na jednoj.

Mišo Adum: "Bilo je lako nagovoriti Komazeca da zaigra"

Mišo Adum koji je uspio nagovoriti Komazeca da nastupi za Kampo Kaštelo u razgovoru za ZadarSport je kazao kako nije bilo teško nagovoriti bivšeg profesionalnog igrača i klupsku legendu da nastupi za Kampo Kaštelo:

- U pet minuta stvorio bih europsku momčad samo da dobijem priliku, Arijana je bilo lako nagovoriti da zaigra za Kampo Kaštelo, a da Pankracije Barać nije otišao na putovanje i on bi zaigrao. Ako se uđe u finale nije isključeno da neće igrati i Pankracije Barać. Drago mi je što sam pomogao svjim 'Kampovcima'. Želim im puno sreće i da pobijede večeras. - za kraj će Adum koji je na forumu ZadarSport poznatiji pod nadimkom "Edukacija".


Utakmica se igra večeras s početkom u 21 sat u Starigradu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.